Werkbezoek Schrijen Peeters gedenktekens

Judith, Marco en Lesly van de VVD Boxmeer en Willemieke Vervoort van de VVD Cuijk in gesprek met Gerton Peeters, directeur van Schrijen Peeters gedenktekens.

Bij binnenkomst werden wij warm onthaald door Gerton, een echte Boxmerenaar. Enthousiast, gedreven en met een warm hart voor de mensen. Eigenschappen die goed van pas komen in de wereld van gedenktekens.

Vol passie laat Gerton zijn bedrijf zien. Van de prachtige toonzaal tot en met de werkplaats en opslagruimtes. Alles ziet er spik en span uit. Dit geeft aan hoe trots Gerton en zijn werknemers op het bedrijf zijn.

Uiteraard waren wij als VVD heel benieuwd hoe het uiteindelijk zo gelopen is, dat Gerton (met zijn gezin woonachtig in Boxmeer) met zijn bedrijf vanuit Oeffelt, terecht gekomen is op het industrieterrein in Cuijk.

Middels een scherpe analyse legt hij uit waarom uiteindelijk voor deze vestigingsplaats gekozen is. Welke factoren allemaal meegespeeld hebben, maar ook wat de verschillen zijn in benadering tussen de Gemeente Boxmeer en de Gemeente Cuijk. Voor ons als VVD Boxmeer waardevolle informatie. Dit zijn namelijk zaken waar de politiek wel degelijk invloed op kan uitoefenen. En reken er maar op dat wij de tips van Gerton zeer ter harte nemen. Daar willen wij mee aan de slag in de volgende raadsperiode.

Kijkende naar de toekomst zit Gerton boordevol plannen. Plannen die wij alleen maar kunnen toejuichen en waar wij mogelijk ook een steentje aan kunnen bijdragen. Dit zijn de ondernemers waar wij het in het land van Cuijk van moeten hebben. De politiek moet ze koesteren!

Gerton, bedankt voor je heldere verhaal!

Voor een mooie inkijk van het bedrijf en de visie van Gerton, kunt u kijken op de volgende website:

Website van Schrijen Peeters Gedenktekens