Werkbezoek Beauty & Lifestyle Boxmeer

Wij werden hartelijk ontvangen door Niki Couwenberg, schoonheidsspecialiste en initiatiefneemster van het beauty concept zoals dat op dit moment vorm wordt gegeven.

Aan de Sint Anthonis weg in Boxmeer werken drie onderneemsters samen om het beauty en lifestyle begrip in zijn totaliteit aantrekkelijk te maken voor de inwoners van de regio. Het betreft Bea Roelofs-Nellissen van Bea's voetzorg. Zij is medisch pedicure. Marlou Barten van Marlooks haarsalon. En uiteraard Niki zelf, schoonheidsspecialiste van Salonniki.

De drie verschillende takken zitten samen in hetzelfde gebouw. Ze delen een gezamenlijke ontvangstruimte en hebben verder alle drie een eigen ruimte voor hun specialisme. 

Er volgde een levendig gesprek over hoe het is om ondernemer te zijn in de Gemeente Boxmeer, wat de mogelijkheden zijn om uit te breiden, op welke manieren ook een Gemeente kan faciliteren, en welke plannen en dromen voor de toekomst nog in het verschiet liggen.

Het enthousiasme straalde er vanaf. En die dromen voor de toekomst zijn er zeker! Wij willen de dames dan ook alle succes wensen met het realiseren van hun plannen. Namens de VVD bedank ik jullie voor de gastvrijheid en de waardevolle inzichten die wij weer verkregen hebben over het ondernemen in onze Gemeente.

Meer weten over deze bedrijven? Klik de link en kijk eens op de onderstaande websites:

Salonniki (schoonheidssalon) 

Bea's Voetzorg (uw voetverzorging op maat)